ADVOKAT O SASLUŠANjU HARADINAJA: Ovo je lakrdija, zašto ne kažu od čega se branio ćutanjem

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADVOKAT O SASLUŠANjU HARADINAJA: Ovo je lakrdija, zašto ne kažu od čega se branio ćutanjem

Saslušanje Ramuša Haradinaja u Specijalizovanom tužilaštvu je obična pravna lakrdija, smatra beogradski advokat Branislav Tapušković Saslušanje Ramuša Haradinaja u Specijalizovanom tužilaštvu je obična pravna lakrdija, smatra beogradski advokat Branislav Tapušković."Zašto ne kažu za šta je osumnjičen, od čega se branio ćutanjem, gde mu je bio advokat. Sve je to neozbiljno i smišljeno za političke potrebe", ocenio je Tapušković u izjavi za Tanjug.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - HARADINAJ O SASLUŠANjU U HAGU: Branio sam se ćutanjem On ne očekuje da će protiv Haradijana biti podignuta optužnica, pa ni za komandnu odgovornost, kao nekadašnjeg komandanta tzv. OVK za zločine počinjene na KiM.Podsetio je da su Specijaliovana tužilaštva i sud formirani u skladu sa kosovskim Ustavom i zakonima, što vidi kao običnu pravnu lakdriju, za političke potrebe.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Saslušanje Haradinaja obična lakrdija"

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Hag -- Saslušanje Ramuša Haradinaja u Specijalizovanom tužilaštvu je obična pravna lakrdija, smatra beogradski advokat Branislav Tapušković..."Zašto ne kažu za šta je osumnjičen, od čega se branio ćutanjem, gde mu je bio advokat. Sve je to neozbiljno i smišljeno za političke potrebe",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.