Путину на изборима истраживања предвиђају 82 одсто гласова

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 12:30

Путину на изборима истраживања предвиђају 82 одсто гласова

Процењена излазност на предстојећим председничким изборима у Русији је 71 одсто, а Владимир Путин би могао да освоји 82 одсто гласова, објавио је данас руски Центар за истраживање јавног мњења (ВЦИОМ). Фото: Танјуг/AP Photo, File Према истраживању ВЦИОМ, лидер Комунистичке партије (ЦПРФ) >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Николај Каритонов и лидер Нове народне партије Владислав Даванков ће обојица освојити по 6 одсто, док ће лидер Либерално-демократске партије (ЛДПР) Леонид Слутски освојити 5 одсто, преноси ТАСС.
Према анкети Фондације за истраживање јавног мњења (ПОФ) обављеној 4-6. марта, Путин може да освоји око 80 одсто, Каритонов 5,7 одсто, а Слутски 5 одсто. Ово ће бити први тродневни избори за председника у Русији, према одлуци руске Централне изборне комисије (ЦЕЦ).
Избори у Русији одржаће се од 15. до 17. марта, а за првог човека Русије кандидовало се четири кандидата, од којих је један актуелни председник Владимир Путин који се бори за свој пети мандат.
Van Gogovo delo prodato u Holandiji za više od 4,5 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путину на изборима истраживања предвиђају 82 одсто гласова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.