Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 12:54

Језив план! Ђиласовци траже да се избори одрже после 3. маја како би опет лешинарили над трагедијом!

Срамно, јадно и бедно… Фото: PrtSc Опозицији је по свему судећи мало то што су се одмах након трагедија у „Рибникару“, Дубони и Малом Орашју састали и договарали протесте у време дана жалости, мало им је што су месецима злоупотребљавали убиства деце зарад стицања политичких поена, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << па сада траже изборе после годишњице убиства деце како би искамчили још који глас!
Ђиласов кандидат за градоначелника 2022. године Владета Јанковић:
– Треба инсистирати да се избори помере за мај због ових околности као што је 3. мај!
Срамно, јадно и бедно…
Holidej, maraton, Prvi maj…: Neverovatni izgovori opozicije za neizlazak na izbore

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Језив план! Ђиласовци траже да се избори одрже после 3. маја како би опет лешинарили над трагедијом! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.