Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 18:27

Ђиласу не одговарају избори 28. априла, јер му бирачи иду на одмор: Неће бити ту, иду на првомајски уранак (ВИДЕО)

Не можемо ми да идемо на изборе кад Александар Вучић измисли датум кад зна да део наших гласача није ту – рекао је Ђилас. Фото: PrtSc Лидеру НАТО опозиције Драгану Ђиласу сада не одговара ни нови термин београдских избора!
– Не можемо ми да идемо на изборе кад Александар Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << измисли датум кад зна да део наших гласача није ту. Ако то буде 28. април, део бирача неће бити ту јер је три дана касније 1. ма! – изјавио је Ђилас.
Дакле, овде смо сазнали да се Ђиласови гласачи толико злопате у овој „диктатури Александра Вучића“ и да само они имају новца у овој „сиромашној Вучићевој Србији“.
Очекујемо да наредни захтев Ђиласа буде да нема избора ни од 1. априла до 25. априла јер је тад ретроградни Меркур и то у знаку Овна и Бика!
SMEJURIJA: ĐILAS PROTIV IZBORA 28. APRILA JER NJIHOVI BIRAČI IDU NA PRVOMAJSKI URANAK!
Dragan Đilas: „Ne možemo mi da idemo na izbore kad Aleksandar Vučić izmisli datum kad zna da deo naših glasača nije tu. Ako to bude 28. april, deo birača neće biti tu jer je 3 dana kasnije 1.… pic.twitter.com/G8LXJyQ7wB
— Detektor laži (@LaziDetektor) March 4, 2024

Подсетимо, председник Привременог органа града Београда Александар Шапић је истакао да би волео да се избори одрже што пре, чему треба да претходи избор председника Скупштине Србије који треба да распише изборе, а сматра да је први објективан рок за излазак на биралишта 28. април.
Novi sukob u Đilasovoj koaliciji!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласу не одговарају избори 28. априла, јер му бирачи иду на одмор: Неће бити ту, иду на првомајски уранак (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.