Весић: Избори 17.децембра судбоносни – за или против наставка развоја Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2023, 10:50

Весић: Избори 17.децембра судбоносни – за или против наставка развоја Србије

Члан Председништва СНС Горан Весић разговарао је синоћ са врањским пензионерима, којима је у име председника Србије Александра Вучића захвалио за све што су урадили у последњих 11 година, како би земљи данас било боље. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић
Поручио је да су избори >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 17. децембра судбоносни, јер се бира за или против наставка развоја Србије, наведено је у саопштењу СНС-а.

Највећу жртву економске стабилности поднели су управо пензионери. Да није било вас, да нисте пристали да се одрекнете дела малих пензија, данас Србија не би могла да буде економски стабилна земља, рекао им је Весић.
Захваљујући томе, додао је, у последње време пензије се увећавају и неколико пута годишње.
До 2025. године имаћете просечну пензију од 450 евра. Просечна пензија била је 209 евра 2012. године. Зато ће Србија обратити посебну пажњу на најстарије грађане, рекао је Весић.
Истакао је да су избори 17. децембра судбоносни, јер се на њима гласа за или против Србије, додајући да је једини програм опозиције – напад на председника Александра Вучића.
Они који гласају за Србију, гласају за листу Александар Вучић – Србија не сме да стане гласају за наставак свих пројеката који се данас спроводе, градња путева, пруга, инвестиције, зависе од тога да ли ће на изборима победити наша листа, поручио је Весић.
Додао је да ће у Србији 2025. године, као што је Вучић и обећао, просечна плата бити 1.000 евра, а пензија 450 евра.
Када буде тако, људи ће хтети и више и то је нормално. Али, да би плата била 1.200 евра, а пензија 500 евра, морају прво да буду 1.000, односно 450 евра како смо обећали до 2025. године. Идемо корак по корак, сваке године обезбеђујемо бољи живот. Нико не може да каже да се данас не живи боље него 2012. године, а може и још боље, указао је Весић. Навео је да се политика мери по томе да ли је добра за људе, да ли је њима данас боље него што им је било јуче и хоће ли им бити још боље сутра.
Весић је напоменуо да избори 17. децембра нису само питање економије и бољег живота људи, већ и питање да ли ће Србија бити слободна и самостална земља.
Док је Вучић председник, он ће водити српску политику. Ни америчку, ни руску, ни кинеску, ни турску, већ политику у интересу грађана Србије. Ми сада слободно и самостално одлучујемо о судбини своје земље, захваљујући политици Вучића. Док је он председник биће мира у Србији. Чуваћемо мир и бољи живот за људе, поручио је Весић.
Председник Вучић честитао Дан Копнене војске

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Избори 17.децембра судбоносни – за или против наставка развоја Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.