Почео предизборни скуп СНС у Јагодини, очекује се обраћање Вучића

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 18:16

Почео предизборни скуп СНС у Јагодини, очекује се обраћање Вучића

У Јагодини је мало после 17 часова интонирањем државне химне почео предизборни скуп коалиције окупљене око Српске напредне странке и изборне листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. Фото: Танјуг/Тара Радовановић На скупу ће се обратити председник Србије и члан СНС >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Александар Вучић.
Скуп се одржава у спортској сали ЈАССА.
Многи од окупљених машу заставама Републике Србије и Српске напредне странке, а могу се видети и бројни транспаренти на којима пише „Јагодина не сме да стане“.
Присутни су министарка пољоприведе Јелена Танасковић, министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић, министарка енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, министар спорта Зоран Гајић, кошаркаш Жељко Ребрача, директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон, певач Ђорђе Давид.
Предизборном скупу присуствује и велики број чланова странке и грађана који су дошли да пруже подршку овој листи.
Vučević, Vraneš i Gujon: Država iz godine u godinu povećava penzije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео предизборни скуп СНС у Јагодини, очекује се обраћање Вучића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.