Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 13:52

ИЗБОРНИ КРИНЏ: Каква глума, таква и политика! (ВИДЕО)

Политичка кампања улази у завршну фазу. До избора је остало свега десет дана. Предизборна грозница је захватила и друштвене мреже, а најдуховитије видео клипове смо пронашли на Тик Ток-у. Актери ових клипова су више или мање познати политичари. Фото: PrtSc Данас се бавимо популизмом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у политици. Нисмо чули које мере ће Бошко предузети како би побољшао положај сељака уколико дође на власт, али зато смо чули да ће он као Робин Худ да отима и враћа сељаку све што је отето. Лидер Двери Бошко Обрадовић покушава да својој коалицији јефтиним популизмом обезбеди још који глас више.
@izborni.krindz
#boskoobradovic #izbori2023 #viral #fyp #blooper #follow #funnyvideos #justforfun #tiktokcringe #izbornikrindz
♬ original sound – Izborni krindž
Licemerje! Đilas danas protiv plana EU za KiM, a pre kampanje govorio drugačije i tražio da se prihvati (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ИЗБОРНИ КРИНЏ: Каква глума, таква и политика! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.