Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Nov.2023, 10:37

Предата изборна листа Руска странка – Срби и Руси браћа заувек!

Покрајинска изборна комисија примила је данас, 18. новембра 2023. године, у 14.55 часова Изборну листу Руска странка – Срби и Руси браћа заувек! коју је поднела Руска странка, а коју је подржало 2409 бирача. Фото: pik.rs Поднет је и предлог да се Изборној листи Руска странка – Срби и Руси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << браћа заувек! утврди положај изборне листе националне мањине – националне заједнице.
Покрајинска изборна комисија је дужна да донесе одлуку о проглашењу изборне листе у року од 48 часова од њеног подношења.
Подсећамо, до сада су своје листе предале Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије, као и Српска радикална странка, док ће се на редном броју четири наћи Руска странка.
Vesić: Saobraćajni fakultet će i dalje biti oslonac razvoja Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предата изборна листа Руска странка – Срби и Руси браћа заувек! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.