Циципас и Медведев изборили четвртфинале турнира у Бечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Okt.2023, 19:23

Циципас и Медведев изборили четвртфинале турнира у Бечу

Руски тенисер Данил Медведев се пласирао у четвртфинале АТП турнира у Бечу, пошто је вечерас у осмини финала победио Бугарина Григора Димитрова 3:6, 6:2, 6:4. Фото: Танјуг/AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Меч је трајао два сата и осам минута. Бугарин је први сет добио резултатом 6:3, а онда је Рус бриљирао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у наредна два сета и заслужено је стигао до победе. Медведев ће у четвртфиналу играти са сународником Кареном Хачановим.
Циципас је у осмини финала вечерас победио Чеха Томаса Махача 6:3, 4:6, 7:5. Меч је трајао нешто мање од два сата. Циципасу ће ривал у четвртфиналу да буде Хрват Борна Гојо.
АТП турнир у Бечу игра се за наградни фонд од 2.409.835 евра.
Micić: Nadam se da ću igrati u Parizu, reprezentacija ima veliki potencijal

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Циципас и Медведев изборили четвртфинале турнира у Бечу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.