Вучевић: Нико нема право да унапред каже који ће се избори одржати

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 09:43

Вучевић: Нико нема право да унапред каже који ће се избори одржати

Допис о изборима који је опозиција послала председнику Србије Александру Вучићу, а он синоћ представио јавности, према оцени министра одбране и председника Српске напредне странке (СНС) Милоша Вучевића садржи доста контрадикторних захтева. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Захтеви >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опозиције су конфузни и крећу се од најтежих претњи ако се избори распишу, до тога да су после четири месеца закључили да би избори требало да се одрже. Посебно је занимљив допис који су упутили председнику, а њихов захтев јесте да се избори распишу до краја године, а не да се одрже. Одржавање би било почетком марта 2024. године“, рекао је Вучевић гостујући на ТВ Пинк.Додао је да када је „10 бабица, онда дете буде килаво“.
Према његовим речима СНС је спремна да разговара са председником и другим странкама о изласку на биралишта, али да нико нема право да унапред каже да ће се једни избори одржати, а други не.
„Нама иде редовни термин за одржавање локалних и покрајинских избора. Они нека сами са собом разреше, да се договоре. Они имају пројекцију ко где шта треба да добије па Ђилас каже да га занима само Београд, а Алексић би свеопште изборе на националном нивоу. То говори о њиховој озбиљности“, истакао је Вучевић.
Оценио је да се опозиција моли Богу да се не усвоји његов предлог да се цензус врати на пет одсто и додао да је Вучић против враћања цензуса на пет процената.
Izaći ću u susret da se izbori raspišu do kraja 2023, i da budu 4.marta

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: Нико нема право да унапред каже који ће се избори одржати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.