Мирчић: Шешељ се враћа у јуну

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2009, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Мирчић: Шешељ се враћа у јуну

НОВИ САД - Потпредседник Српске радикалне странке /СРС/ Милорад Мирчић изразио је наду да ће Хашки трибунал у јуну наредне године донети ослобађајућу пресуду за лидера те странке Војислава Шешеља.

"Већ 13. јануара биће одржана расправа у Трибуналу, у марту би Шешељ требало >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << да изнесе своју завршну реч, а у јуну читав процес би требало да буде окончан ослобађајућом пресудом. Та судска фарса једино може бити настављена уколико Трибунал тад не измисли да Шешељ треба да буде осуђен и зато што је седам година чекао пресуду", рекао је Мирчић на конференцији за новинаре.

Он је додао да ће Србија "добити доброг домаћина кад се Шешељ врати из Хага".

"Шешељ, као реална и најјача политичка снага у Србији оријентисаће земљу још више према Русији. Већ сад је сасвим јасно да Србији предстоји тешка година, из које је може извадити једино чврста оријентација на руско тржиште и добре пословне везе с гигантима попут Гаспрома“, навео је Мирчић.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.