Андреј Барна изборио визу за Олимпијске игре у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 10:31

Андреј Барна изборио визу за Олимпијске игре у Паризу

Српски пливач Андреј Барна изборио је визу за Олимпијске игре у Паризу, пошто је данас на Светском првенству у Фукуоки у квалификацијама трку на 100м слободно, испливао временом 48.20 секунди. Фото: Plivački savez Srbije Барна је тим изборио и пласман у полуфинале планетарног шампионата. Норму >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за ОИ у Француској до сада су избориле атлетичарке Ивана Вулета и Милица Гардашевић, боксери Вахид Абасов и Наталија Шандрина и стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец.
Олимпијске игре у Паризу су на програму од 26. јула до 11. августа 2024. године.
Preokret Lajovića za pobedu u srpskom derbiju protiv Kecmanovića u Hamburgu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андреј Барна изборио визу за Олимпијске игре у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.