Пет ствари које свака успешна жена има на свом столу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 13:45

Пет ствари које свака успешна жена има на свом столу

Канцеларија жене би се могла упоредити са прозором у њену душу. Фотографије, ваза са цвећем, фасцикле, роковници и све остало што можете видети на њеном радном столу донекле одражава њену личност. И док сви имамо неке своје навике и необичне ствари које држимо на радном месту, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постоје неке испробане канцеларијске ствари у које се заклињу успешне жене. Фото: Pexels/Antoni Shkraba Планер Да запишете своје мисли и останете верни свом распореду неопходно је имати свеску при руци. Без обзира да ли волите да правите листе или бележите своје састанке или задатке, поседовање планера је решење за организовање својих мисли и успевање да се држите свог распореда.
Флаша или чаша воде Правилна хидратација је неопходна без обзира да ли смо у канцеларији или не. Дакле, ако постоји једна ствар на нашем столу која је и корисна и функционална, то је флаша са водом.
Књига охрабрујућих изрека Не постоји лошији начин да започнете дан него да се пробудите непосредно пре посла и одмах се посветите њему. Многе жене пре него што предузму акцију на послу медитирају или прочитају охрабрујуће фразе или мотивационе поруке које дају другачији тон њиховом дану. Имати неку врсту „алата“ са упутствима, као што је књига, идеалан је начин да додате више оптимизма и енергије у свој дан и тако постанете продуктивнији.
Предмет који ће вас подсетити на „зашто“ Уобичајено је да изгубимо енергију или мотивацију, а ако постоји један доказан начин да повратимо своју страст, то је да се сетимо зашто смо уопште почели. Колико год отрцано звучало, поседовање неког физичког симбола зашто сте почели и зашто радите то што радите може вам помоћи да одете даље. Било да је у питању карта или фотографија некога ко вас инспирише или предмет који вам доноси срећу, његово присуство може деловати као светло чак и у најбурнијим данима.
Пар наочара за заштиту од зрачења екрана Ако радите много сати дневно испред рачунара, већ знате о чему говоримо. Зрачење екрана може да изазове проблеме са видом, као што су суве очи. Коришћење филтер наочара може помоћи у бољем спавању, смањењу напрезања очију и смањењу појаве главобоље, што овај додатак чини апсолутно неопходним за запослене жене.
Koje su zdravstvene prednosti maženja sa partnerom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пет ствари које свака успешна жена има на свом столу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.