Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 08:53

Абасов обезбедио медаљу на Европским играма и изборио наступ на ОИ у Паризу

Српски репрезентативац у боксу Вахид Абасов обезбедио је медаљу на Европским играма у Кракову, као и норму за наступ на предстојећим Олимпијским играма у Паризу 2024. године, саопштио је вечерас Олимпијски комитет Србије (ОКС). Фото: PrtSc/Боксерски савез Србије
Абасов је на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЕИ у Кракову обезбедио најмање бронзану медаљу, пошто је вечерас у четвртфиналу победио Гургена Мадојана из Јерменије у категорији до 71 килограм резултатом 4:1.
Абасов ће у полуфиналу 30. јуна од 20 сати боксовати против Макана-Вие Траореа из Француске.
Ово је друга олимпијска норма за српски бокс уочи ОИ у Паризу. Раније данас Наталија Шадрина обезбедила је медаљу на ЕИ и норму за ОИ 2024. у категорији до 60 килограма, пошто је у четвртфиналу победила хрватску такмичарку Сару Берам.

Тениски клуб Црвена звезда обележио 20 година од прве титуле Новака Ђоковића

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Абасов обезбедио медаљу на Европским играма и изборио наступ на ОИ у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.