Српски тенисер Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Истборна

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 18:21

Српски тенисер Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Истборна

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале АТП турнира у Истборну, пошто је данас у осмини финала победио Аустралијанца Александра Вукића 7:6 (8:6), 6:4. Фото: Танјуг/AP Photo/Kelly Barnes Меч је трајао један сат и 25 минута. Кецмановић је 41. тенисер света, док је Вукић 91. на АТП >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << листи.
У првом сету играло се гем за гем, а српски тенисер је овај део меча добио тек у тај-брејку резултатом 8:6 иако је Аустралијанац водио 6:5. Вукић је повео 2:0 у другом сету, али је Кецмановић серијом од 6:2 стигао до заслужене победе.
Српски тенисер ће у четвртфиналу турнира Истборна играти против Француза Грегора Баререа, који је био бољи од Чилеанца Николаса Јарија 6:3, 4:6, 6:4.
АТП турнир у Истборну игра се на трави за наградни фонд 791.545 евра.
Argentinac Gabrijel Dek produžio ugovor sa Realom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Истборна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.