Фудбалери Радника победили Графичар и изборили опстанак у Суперлиги Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2023, 19:41

Фудбалери Радника победили Графичар и изборили опстанак у Суперлиги Србије

Фудбалери Радника изборили су опстанак у Суперлиги Србије, пошто су данас у Сурдулици победили Графичар резултатом 2:0 у реванш мечу баража за попуну најелитнијег српског такмичења. Фото: PrtSc/Instagram/fk.radnik.surdulica Голове за Радник постигли су Андрија Радуловић у 40. из пенала и Милан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Макарић у 89. минуту. У првом мечу одиграном пре неколико дана у Београду било је 1:1.
Радник је ове сезоне освојио 14. место у Суперлиги Србије, док је Графичар био трећи у Првој лиги Србије.
У другом дуелу баража играју Раднички из Ниша и Инђија. У првом мечу било је 3:1 за Инђију, а реванш је вечерас у Нишу.
Slovenija se suočava sa sve većim starenjem stanovništva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Радника победили Графичар и изборили опстанак у Суперлиги Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.