Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Српска опена

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 17:15

Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Српска опена

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале Српска опена, пошто је данас у осмини финала АТП турнира у Бањалуци победио Јорданца Абдулаха Шелбаја 6:4, 7:6 (7:4). Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Меч је трајао два сата и пет минута. Кецмановић је 33. тенисер света, док >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Шелбај 267. на АТП листи.
Кецмановић је већ у првом гему првог сета направио брејк. Он је повео 3:1, али је јордански тенисер направио преокрет и стигао до вођства од 4:3. Кецмановић је затим освојио три узастопна гема и први сет је добио резултатом 6:4.
Шелбај је повео 3:1 у другом сету, али је Кецмановић успео да изједначи на 3:3. Српски тенисер је у деветом гему направио нови брејк, а онда је сервирао за победу. Међутим, Јорданац је узвратио рибрејком, а потом је на свој сервис повео 6:5. Кецмановић је изједначио на 6:6, а онда је до тријумфа стигао у тај-брејку, који је добио резултатом 7:4.
Српски тенисер ће у четвртфиналу турнира у Бањалуци играти са победником меча између Молдавца Раду Албота и Чеха Јиржија Лехечке.
Српска опен се игра за наградни фонд од 562.815 евра.
Rafael Nadal zbog povrede propušta i masters u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миомир Кецмановић изборио пласман у четвртфинале Српска опена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.