ДСС: Посланици поручују да закон не важи једнако за све

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2010, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДСС: Посланици поручују да закон не важи једнако за све

БЕОГРАД - Демократска странка Србије упозорила је да покрајински посланици који и после одлуке Агенције за борбу против корупције одбијају да се одрекну двоструких функција, "шаљу опасну поруку да се закони не морају поштовати и да закони у Србији не важе за све једнако". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

ДСС је у саопштењу затражила "најоштрију реакцију државних институција".

Ако држава и њене институције поново покажу немоћ, као и у случају усвајања неуставног Статута АП Војводине, онда ће се поставити питање да ли је власт заиста неспособна да води земљу, или је, пак, изузетно способна у реализацији неког унапред утврђеног плана о потпуном урушавању Србије као државе, додаје се у саопштењу.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.