Крајиновић и Лајовић као „лаки лузери“ изборили пласман у прво коло Монте Карла

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 18:26

Крајиновић и Лајовић као „лаки лузери“ изборили пласман у прво коло Монте Карла

Српски тенисери Филип Крајиновић и Душан Лајовић играће у првом колу главног жреба мастерса у Монте Карлу као „лаки лузери“ иако су поражени у последњем колу квалификација, саопштили су организатори турнира. Фото: Танјуг/AP/Marta Lavandier Филип Крајиновић и Душан Лајовић играће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у првом колу мастерса у Монте Карло, иако су у квалификацијама доживели поразе.
Крајиновић је изгубио од Мађара Мартона Фучовича у последњем колу квалификација, али ће српски тенисер наступити у главном жребу после одустајања неколико тенисера.
Крајиновићу ће ривал у првом колу у понедељак бити Шпанац Роберто Баутиста Агут.
Лајовић је поражен у последњем колу квалификација од Француза Ига Умбера 2:6, 6:3, 6:4.
Међутим, српски тенисер је као „лаки лузер“ стигао до првог кола, а ривал ће му у понедељак бити Аустралијанац Алексеј Попирин.
Миомир Кецмановић ће највероватније у уторак у првом колу играти против Италијана Лоренца Мусетија, док Новак Ђоковић у другом колу чека победника меча између Руса Ивана Гакова и Американца Макензија Макдоналда.
Мастерс у Монте Карлу игра се за наградни фонд од 5.779.335 евра.


Tri Srbina danas igraju mečeve na Mastersu u Monte Karlu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крајиновић и Лајовић као „лаки лузери“ изборили пласман у прво коло Монте Карла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.