Синер победио Русувуорија и изборио пласман у полуфинале мастерса у Мајамију

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 09:58

Синер победио Русувуорија и изборио пласман у полуфинале мастерса у Мајамију

Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се у полуфинале мастерса у Мајамију, пошто је ноћас победио Финца Емила Русувуорија 6:3, 6:1. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier Меч је трајао укупно 75 минута, али је у другом сету био прекинут због кише. Пауза је трајала два сата, а Синер је успео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да избори пласман у полуфинале.
Синер ће у полуфиналу играти са победником меча између Шпанца Карлоса Алкараза и Американца Тејлора Фрица. Овај меч је требало да буде одигран ноћас, али је одложен због кише. У преостала два четвртфинала мастерса у Мајами играће Рус Карен Хачанов и Аргентинац Франциско Черундоло, односно Рус Данил Медведев и Американац Кристофер Јубанкс.
Због кише је одложен и меч четвртфинала на WTA турниру у Мајамију између Рускиње Екатерине Александрове и Чехиње Петре Квитове.
Kirstea izbacila Sabalenku i plasirala se u polufinale Mastersa u Majamiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Синер победио Русувуорија и изборио пласман у полуфинале мастерса у Мајамију се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.