Кошаркаши Црвене звезде победили Партизан и изборили финале Купа Радивоја Кораћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2023, 00:45

Кошаркаши Црвене звезде победили Партизан и изборили финале Купа Радивоја Кораћа

Кошаркаши Црвене звезде играће у финалу Купа Радивоја Кораћа, пошто су вечерас у Нишу у полуфиналу победили Партизан резултатом 83:75 (15:21, 19:23, 25:14, 24:17). Фото: Танјуг/Димитрије Николић Црвена звезда ће у финалу Купа Радивоја Кораћа играти са екипом Меге, која је раније вечерас победила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ФМП 86:67.
Финале је на програму сутра од 21 сат.
Црвена звезда је прошле године освојила Куп Радивоја Кораћа, пошто је у финалу победила Партизан 85:68.
Утакмица је решена у последњој четвртини после великог преокрета Црвене звезде, која је у 18. минуту губила 44:26.
„Црвено-бели“ су ангажованом игром у другом полувремену успели да направе преокрет и заслужено су стигли до победе.
Тренер „црвено-белих“ Душко Ивановић је искључен у 12. минуту зато што је био незадовољан појединим судијским одлукама.
Утакмица је у 33. минуту била прекинута пошто су се судије повукле у свлачионицу. Зато што су навијачи два клуба убацивали тврде предмете на терен. Утакмица је настављена после 25 минута. Било је најављено да ће меч бити прекинут ако се настави са изгредима навијача.
Црвена звезда је национални Куп до сада освајала 11. пута. Екипа Меге је само једном у историји освојила Куп и то 2016. године.
Mega posle preokreta pobedila FMP i izborila finale Kupa Radivoja Koraća

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде победили Партизан и изборили финале Купа Радивоја Кораћа се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.