Лавров: Политика НАТО ризик за директан сукоб између две нуклеарне силе

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2022, 15:31

Лавров: Политика НАТО ризик за директан сукоб између две нуклеарне силе

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров изјавио је данас да је НАТО озбиљна претња Русији и да позиције Запада представљају ризик од директног сукоба нуклеарних сила са катастрофалним последицама. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP Лавров је, такође, рекао да жали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што су САД одбиле разговоре са Москвом о стратешкој стабилности – низу питања везаних за нуклеарно оружје, пренео је Ројтерс.
Он је казао да ће без директних разговора између две највеће светске нуклеарне силе, ризик по глобалну безбедност само расти.
Rusija pokrenula novi raketni napad na Ukrajinu, ljudi u skloništima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лавров: Политика НАТО ризик за директан сукоб између две нуклеарне силе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.