Председник ПССЕ Чавушоглу у Србији

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Председник ПССЕ Чавушоглу у Србији

БЕОГРАД -

Председник Парламентарне скупштине Савета Европе (ПССЕ) Мевлут Чавушоглу боравиће од данас у тродневној званичној посети Србији, где ће се састати са премијером Мирком Цветковићем и више српских званичника.

Чавушоглу ће се у Београду састати и са министром >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << иностраних послова Вуком Јеремићем, председницом српског парламента Славицом Ђукић-Дејановић, шефовима посланичких група и члановима делегације Србије у ПССЕ, а обратиће се и српским посланицима.

Како је најавила информативна служба Народне скупштине Србије, Чавушоглу ће се посланицима обратити 7. марта. Председница парламента Славица Ђукић-Дејановић сазвала је Прву посебну седницу Народне скупштине за понедељак 7. март само са једном тачком дневног реда- обраћање председника ПССЕ.

Чавушоглу ће посетити и Војводину, где ће разговарати са локалним званичницима и представницима националних мањина.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.