Дачић позвао Вучића на разговор о митингу

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2011, 03:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Дачић позвао Вучића на разговор о митингу

БЕОГРАД -

Министар полиције Србије Ивица Дачић позвао је заменика председника Српске напредне странке Александра Вучића на састанак на којем би заједнички размотрили све безбедносне ризике митинга који је СНС заказала за 5. фебруар испред Дома Народне скупштине, пишу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Новости.

Према информацијама листа, Дачић је телефоном предложио сусрет са Вучићем, са којим је протеклих дана имао сукобе у медијима, јер је лидер напредњака Томислав Николић до петка у Стразбуру.

"Дали смо инструкције свим нашим члановима да мирно и достојанствено протестују против режима, и не сумњам да ће они то и испоштовати", рекао је листу Вучић.

"Очекујем да ће се испред Скупштине окупити најмање 50 хиљада људи жељних промена и достојенственог живота", рекао је он.

Вучић је рекао да странка неће давати паре за превоз активиста из унутрашњости, већ да су они сами сакупили новац за изнајмљивање аутобуса.

У понедељак увече, Вучић се у Новом Београду састао са око хиљаду челника свих општинских и месних одбора СНС са којима су утаначени сви детаљи око организације скупа, наводи лист.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.