Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2024, 14:33

Ђиласовац Павле Грбовић демантован од стране ОЕБС-а! Лаже да су избори покрадени! (ВИДЕО)

Желео је да обмане јавност по ко зна који пут. Ђиласовац Павле Грбовић демантован је од стране ОЕБС-а по питању лажних оптужби да су избори у Србији покрадени. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Он је приликом гостовања у једној емисији истакао како је крађа избора доказана и да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је то међународно позната чињеница.
Међутим, сама Оља Бећковић истакла је да ОЕБС ставио тачку на те бесмислене лажи.
„Главна аргументација власти јесте да је извештајем ОДИХР-а стављена тачка на лажи, да ту нема ништа, да не постоји ниједан доказ већ само речи „причало се“, „сумњало се“, „постоје гласине“…тако је то представљено јавности, а то је и чињеница, у извештају ОДИХР-а постоји та врста квалификација“, истакла је Оља Бећковић.
ĐILASOVAC LAŽE DA JE KRAĐA IZBORA DOKAZANA, DEMANTUJE GA OEBS!
Pavle Grbović – đilasovac: „Krađa izbora je dokazana, to je međunarodno priznata činjenica!“
Olja Bećković: „Glavna argumentacija vlasti jeste da je izveštajem ODIHR-a stavljena tačka na laži, da tu nema ništa, da… pic.twitter.com/szE8MUObTv
— Detektor laži (@LaziDetektor) March 15, 2024

Obraz đon! Đilas hoće u koaliciju sa Dverima i DSS-om, a nazivao ih „ekstremistima koji nas vuku u rat“! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласовац Павле Грбовић демантован од стране ОЕБС-а! Лаже да су избори покрадени! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.