Вучић за вечерас заказао састанак са владајућим странкама о локалним изборима

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 11:57

Вучић за вечерас заказао састанак са владајућим странкама о локалним изборима

Председник Србије Александар Вучић заказао је за вечерас састанак са лидерима странака владајуће коалиције, потврђено је за Танјуг из Председништва. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Састанак ће се одржати у 18 сати на Андрићевом венцу, а тема разговора биће организовање локалних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << избора, функционисање Народне скупштине и будуће извршне власти.
На састанак ће, како се очекује, доћи лидери коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић и Драган Марковић Палма, затим први човек СДПС Расим Љајић, Милан Кркобабић из ПУПС-а, као и председник „Здраве Србије“ Милан Стаматовић и доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.
Selaković najavio donošenje Programa razvoja socijalnog preduzetništva

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић за вечерас заказао састанак са владајућим странкама о локалним изборима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.