Орлић: На новим изборима у Београду ћемо остварити још убедљивију победу

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 17:32

Орлић: На новим изборима у Београду ћемо остварити још убедљивију победу

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић изјавио је данас да ће СНС у нову кампању за београдске изборе ући озбиљно и одговорно, и да ће остварити убедљивију победу него 17. децембра. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Орлић је на конференцији за медије, након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << седнице председништва СНС-а, рекао да ће резултат нових избора за Београд бити победа оних који су показали озбиљан и одговоран однос, који желе само најбоље и граду и земљи.
„То ће људи да цене, не само због тога што ће то да буде сушта супротност као што је увек и била насилницима са друге стране“, рекао је Орлић.
Он је додао да су њихови политички противници доказани насилници због тога што су „дивљали и у Народној скупштини и у Градској скупштини“.
„У историји такве насилнике нећете пронаћи. Сами су то радили и сви су то видели. Како су дивљали и на који начин у скупштини, уништавали имовину. Ко је дивљао и иживљавао се, видели сте“, каже Орлић.
Додао је да се део опозиције предомислио када је власт одржала изборе онако како су они захтевали. „Опет претње, биће насиља. Дакле, од свега онога што сте слушали и гледали, годинама и месецима уназад, ништа код њих није ни важно, ни битно, али насиље им је константа. Једна од ретких уз, рецимо, и оно што им је на првом месту – да им је једини фактор окупљања њихова заједничка мржња према Александру Вучићу“, рекао је Орлић.
Претходно је, на седници председништва СНС-а, одлучено да се иде на нове београдске изборе.
Vučić razgovarao sa Orbanom: Teška vremena lakša kada ih podelite sa prijateljima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић: На новим изборима у Београду ћемо остварити још убедљивију победу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.