Челси, Ливерпул, Вулверхемптон и Манчестер јунајтед изборили четвртфинале ФА купа

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 08:35

Челси, Ливерпул, Вулверхемптон и Манчестер јунајтед изборили четвртфинале ФА купа

Фудбалери Челсија пласирали су се синоћ у четвртфинале ФА купа, пошто су претходно победили екипу Лидса са 3:2 (2:1) у утакмици осмине финала. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Голове за клуб из Лондона постигли су Николас Џескон у 15. минуту, Михајло Мудрик у 37. минуту и Конор Галагер у 90. минуту.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Прецизан за Лидс био је Матео Јожеф у 8. и 59. минуту.
Фудбалери Ливерпула такође су обезбедили четвртфинале ФА купа, након победе над екипом Саутемптона резултатом 3:0 (1:0).
Голове за Ливерпул постигли су Луи Кумас у 44. минуту и Џејден Данс у 73. и 88. минуту.
У осталим утакмицама осмине финала Манчестер јунајтед је победио Нотингем форест са 1:0, док је Вулверхемптон истим резултатом савладао Брајтон на домаћем терену.
Јуче су четвртфинале ФА купа обезбедили Манчестер сити, Лестер и Њукасл.
Bajern zainteresovan za fudbalera Liverpula Endija Robertsona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челси, Ливерпул, Вулверхемптон и Манчестер јунајтед изборили четвртфинале ФА купа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.