Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 22:10

Шолакови „стручњаци“ измислили изборну крађу у извештају ОДИХР, а тамо је и званично нема!

Новој се на папиру привидела крађа. Фото: PrtSc То што ради Шолакова тајкунска телевизија Нова више није новинарство, то је виц!
Прво је јавила да „због крађе избора са Вучићем нико од државника неће да разговара“, а онда стигне слика како га Макрон грли и вест да су пили коњак. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Француски.
Па је Нова објавила да „Брисел енергично осуђује Александра Вучића због крађе избора“, а Вучић води „срдачне и конструктивне разговоре“ са Фон дер Лајеновом кад год се сретну – и у Давосу у јануару, и у Минхену у фебруару.
Данас – последња реплика у вицу, кулминација, финале после којег иде грохотан смех.
Шта је било? Касно по подне на порталу је објављена ексклузивна вест: „ОДИХР потврдио: У Србији се десила изборна крађа, власт није објаснила масовне миграције бирача“. (За оне који политику прате тек на пола ува да објаснимо: ОДИХР је „Канцеларија ОЕБС за демократске институције и људска права“, а наречени извештај је саставила мисија за посматрање ванредних парламентарних избора 17. децембра, која је у Србији боравила на позив наше државе.
Ђиласова листа „Насиљем против Србије“ све је своје наде полагала у оцену ове институције, да ће ОДИХР потврдити њихову причу о покраденим изборима. Разни европарламентарци, Шидери, Крамонове и Грошељи били су добри за замајавање српске јавности, али извештај ОДИХР се, кад је реч о регуларности избора, једини пика, само се он одистински рачуна…
Е па, Нова је данас по подне јавила да је „ОДИХР потврдио изборну крађу“. Новој се, значи, на папиру привидела крађа. Јер, испоставило се непун сат касније, кад је садржај извештаја објављен, да у њему „изборне крађе“ нема!
Документ, иначе досадан текст јер је писан бирократским речником и никаквих ексклузива ни запаљивих ствари у њемуи нема, садржи препоруке и савете о техници коју треба применити на следећим изборима. Кога занима, нека га нађе на неком порталу и нека чита.
А ко у њему види „потврду крађе“, нека се полако сам упути код психијатра. Лако ће га наћи, само нека следи Шолакове медије.
ODIHR stavio tačku na malverzacije opozicije – Izbori su bili regularni!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шолакови „стручњаци“ измислили изборну крађу у извештају ОДИХР, а тамо је и званично нема! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.