Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 22:04

ОДИХР ставио тачку на малверзације опозиције – Избори су били регуларни!

ОДХИР је након ових избора дао мање препорука него после избора 2022. Фото: PrtSc Редакција „Новости“ имала је увид у извештај ОДИХР-а, који се тиче претходних избора одржаних у децембру 2023.
Како се сазнаје, овај извештај ставио је тачку на све покушаје опозиције да обмане јавност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о резултатима на изборима.
Дакле, избори су били регуларни, из извештаја се јасно види да је опозиција све време лагала о изборним неправилностима.
ОДХИР је након ових избора дао мање препорука него после избора 2022. и констатовао да је све претходне препоруке Србија имплементирала.
Коначним извештајем о изборима у Србији, ОДИХР је практично потврдио своје првобитне налазе у којима је констатовано да су избори „понудили бирачима адекватан избор између политичких алтернатива“, да су „слободе изражавања и окупљања у кампањи биле поштоване“, да „правни оквир пружа адекватну основу за спровођење демократских избора“, као и да је „администрација ефикасно и транспарентно спровела изборне припреме, упркос изазовима које су представљали кратки рокови и истовремени локални избори“.
Све је дакле, јасно. Једино питање које остаје да „виси“ у ваздуху јесте како ће се српска опозиција опоравити од оваквог извештаја, односно које медикаменте ће функционери опозиције морати да конзумирају.
Šokantni plan đilasovaca: Milivojević pozvao Zapad da „lupi rukom“ i nametne tehničku vladu, ili da uvede sankcije Srbiji! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ОДИХР ставио тачку на малверзације опозиције – Избори су били регуларни! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.