Орбан: Можемо и победићемо на европским парламентарним изборима

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 13:35

Орбан: Можемо и победићемо на европским парламентарним изборима

Можемо и победићемо на европским парламентарним изборима, изјавио је мађарски премијер Виктор Орбан на састанку владајуће посланичке групе Фидес-Демохришћани у Балатоналмадију, на западу Мађарске. Фото: Танјуг/Szilard Koszticsak/MTI via AP „Бриселу су потребне промене“, рекао је Орбан, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << додајући да ће Мађарска бити кажњена новим миграционим пактом Европске уније осим ако не буде вољна да прими мигранте, пише дневник „Мађар немзет“.
Он је истакао да се рат у Украјини неће ускоро завршити, док је Европа све више оптерећена услед смањења америчке помоћи, пренео је МТИ. „Имамо огромну политичку цену за помоћ Украјини… пољопривредници протестују широм Европе и ускоро нико неће веровати у победу Украјине“, нагласио је Орбан.
Што се мађарске опозиције тиче, Орбан је рекао да левичарске странке „представљају Брисел у Мађарској, а не представљају Мађарску у Бриселу“ и назвао их плаћеницима. Он је казао да се нада да ће и Брисел и Вашингтон видети промене и да би „европски парламентарни и амерички председнички избори коначно могли да донесу наду Европи“.
„За девет месеци бићемо јачи него што смо сада… вреди радити јер ће сваки мандат у Европском парламенту допринети заједничкој снази која ће нам помоћи на националним изборима 2026. године“, истакао је Орбан.
Peskov: Sramotno je što je Bajden nazvao Putina „ludim kučkinim sinom“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан: Можемо и победићемо на европским парламентарним изборима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.