Опозициони аналитичар сахранио ђиласовце – Опозиција би на поновљеним изборима у Београду имала још мање гласова! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 12:02

Опозициони аналитичар сахранио ђиласовце – Опозиција би на поновљеним изборима у Београду имала још мање гласова! (ВИДЕО)

Нисам сигуран да би опозиција имала ове бројке које је имала у децембру – рекао је Стојановић. Фото: Screenshot X Опозициони аналитичар и политиколог Бобан Стројановић размонтирао је опозицију рекавши да би опозиција на поновљеним изборима у Београду имала још мање гласова.
Опозициони >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аналитичар Бобан Стојановић, који увек говори против садашње власти, гостујући у емисији на “Еуроњуз” каналу овога пута сахранио је опозицију речима да уколико би се поновили избори у Београду они би имали још мање гласова него што су освојили 17. децембра.
– Иако мислим да, након свега овога што се дешавало, СНС би задржао свој резултат у Београду а нисам сигуран да би опозиција имала ове бројке које је имала у децембру – рекао је Стојановић.
POLITIKOLOG: NA PONOVLJENIM IZBORIMA U BEOGRADU OPOZICIJA BI IMALA JOŠ MANJE GLASOVA!
Boban Stojanović, pro-opozicioni analitičar i politikolog:
„Iako mislim da, nakon svega ovoga što se dešavalo, SNS bi zadržao svoj rezultat u Beogradu a nisam siguran da bi opozicija imala ove… pic.twitter.com/EwOhT1SCcU
— Detektor laži (@LaziDetektor) February 11, 2024

Đilasovi poslušnici Dobrica Veselinović i Nova S nastavljaju da lažu građane!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опозициони аналитичар сахранио ђиласовце – Опозиција би на поновљеним изборима у Београду имала још мање гласова! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.