Због недоласка министра посланици на паузи

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Због недоласка министра посланици на паузи

БЕОГРАД -

Председавајућа седнице Скупштине Србије Гордана Чомић одредила је одмах на почетку радног дана у републичком парламенту двочасовну паузу због недоласка представника Владе Србије.

Чомић је објаснила да нико из Владе Србије није био у могућности да присуствује >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << седници од њеног почетка и да ће то тек бити у могућности од 12 сати.

Посланици би данас требало да започну претрес амандмана на предложене измене закона о дувану и о играма на срећу.

Предложене измене и допуне Закона о дувану предвиђају могућност превоза дуванских производа заједно са другим производима, уколико су одвојени у засебном паковању које не омогућава продор мириса и не остварују директан контакт, а на њих је поднето девет амандмана.

На законски предлог о изменама и допунама Закона о играма на срећу, које, између осталог, предвиђају забрану уласка малолетних лица у објекте у којима се приређују игре на срећу и додатне провере капитала који се улаже у ту област, уложена су 42 амандмана, од којих је Влада Србије прихватила један.

Посланици су шесту седницу јесењег заседања започели 30. новембра, на њој расправљају о 33 законска предлога и других аката, а у досадашњем току су размотрили све тачке у начелу.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.