Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 14:47

Пукли на изборима, па им још зуји у ушима! НАТО опозиција се погубила у лажима о контролорима (ВИДЕО)

Једног дана тврде да су покрадени на изборима, а другог да је све било регуларно. Фото: PrtSc Већ данима опозиција свој изборни дебакл жели да прикаже као последицу својевсрне махинације бирачким списковима и такозваним фантомским бирачима, али им од зујања у ушима реалност не >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стаје пред очима и на двенвном нивоу губе контролу када су измишљотине и лажи у питању.
Наиме, у тој свој контрадикторности ни опозиција сама не зна шта хоће, ни шта је хтела, па једног дана тврди да је покрадена на изборима, а другог дана да је све било регуларно!
И тако у тој својој недоследности, Тепићева и Ћута тврде, полсе низа лажи, да је ипак све протекло регуларно 17. децембра на изборима широм Србије и да су имали много контролора, и потрдвили оно што су најавили и пре избора, али не „липши, магаре, до зелене траве“.
Ђорђе Вукадиновић их демантује! PUKLI NA IZBORIMA PA IM JOŠ ZUJI U UŠIMA: OPOZICIJA SE POGUBILA U LAŽIMA O KONTROLORIMA!
Đorđe Vukadinović – kandidat Narodne stranke koja je osvojila 0,88% podrške : „Opozicija po unutrašnjosti Srbije nema kontrolore, i to najmanje na trećini izbornih mesta!“
08.12.2023. -… pic.twitter.com/pYasRXEpaW
— Detektor laži (@LaziDetektor) January 17, 2024

Ђорђе Вукадиновић, кандидат Народне странке, која је освојила 0,88% подршке тврди да опозиција по унутрашњости Србије нема контролоре, и то најмање на трећини изборних места.
Међутим, 08.12.2023. године листа „Србија против насиља“ објавила је да ће имати 25.000 контролора на 8.300 бирачких места!
Подсетимо, на изборима 17. децембра је било 8.273 бирачких места, тако да су имали по 3 контролора за свако бирачко место у Србији!
Novi poziv NATO opozicije na „Majdan“ u Srbiji: Zastave „Euromajdana“ na protestu u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пукли на изборима, па им још зуји у ушима! НАТО опозиција се погубила у лажима о контролорима (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.