Tajkun okupio najlepše bivše na jedno mesto: Raskidi bili turbulentni, sada zakopali ratne sekire

Izvor: B92, 04.Jun.2022, 17:36

Tajkun okupio najlepše bivše na jedno mesto: Raskidi bili turbulentni, sada zakopali ratne sekire

Flavio Briatore na Instagramu je objavo fotografiju na kojoj pozira zagrljen s trima bivšim ljubavima - Elizabetom Gregorači, Naomi Kembel i Hajdi Klum.

Italijanski poduzetnik i plejboj Flavio Briatore (72) ljubio je brojne poznate lepotice, uključujući i supermodele Elizabetu Gregorači, Naomi Kembel i Hajdi Klum.

Iako je jednoj od njih slomio srce, a drugoj kontrolisao život, sada je pokazao da su izgladili odnose i na Instagramu objavio je fotku na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozira s tri bivše na Velikoj nagradi Monaka u Monte Karlu.

Flavio, Elizabeta, Naomi i Hajdi pozirali su nasmešeni i zagrljeni, a prizor je oduševio njegove pratioce.

"To može samo Flavio", "Sve žene šefa", "Briatorijevi anđeli", "Pravi si srećnik", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

Istu fotku na svom Instagramu objavila je i Hajdi s kojom je u Monte Karlu bio i njen 16 godina mlađi suprug Tom Kaulic, a i on je pozirao s njom i Flavijom.

Briatore je pre 21 godinu Hajdi slomio srce nakon što ju je ostavio dok je bila trudna s njihovom kćeri Leni koja je krenula manekenskim stopama svoje majke, a čini se da su zakopali ratnu sekiru.

S Gregorači je bio u braku od 2008. do 2017. godine i zajedno imaju sina Nejtana, a nakon razvoda Flavio je tražio od nje da potpiše ugovor koji joj brani da se u javnosti pojavi s novim muškarcem.

Flavio i Naomi bili su u vezi od 1998. do 2003. godine, te su čak bili i vereni.

Njegova poslednja poznata devojka je 46 godina mlađa manekenka Marija Ludoviko Kampano, s kojom je prvi put viđen na leto 2020. no nije poznato da li još u vezi.

Zanimljivo je da je Briatore pre nego se obogatio, bio voditelj restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Svojevremeno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dve zatvorske kazne, a te presude kasnije su ukinute amnestijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.