Ruskinja sa naslovne strane Plejboja boriće se za titulu Mis Sveta 2012.

Izvor: Vostok.rs, 03.Dec.2011, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinja sa naslovne strane Plejboja boriće se za titulu Mis Sveta 2012.

03.12.2011. -

Proglašena je najlepša devojka Rusije. Natalija Pereverzeva, kojoj polazi za rukom da spoji uspešnu karijeru manekena sa školovanjem i postdiplomskim studijama, predstaviće zemlju na prestižnom konkursu Mis sveta naredne godine.

Dvadesettrogodišnja lepotica već je uspela da dospe na naslovnu stranu Plejboja, da osvoji titulu Mis Moskve i da prođe praksu u ruskom Ministarstvu finansija. Sada je ona zvanično proglašena za Lepoticu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Rusije. Lepotica ima skori idealne parametre. Grudi-struk i kukovi: 89-60-89. Visina 177 centimetara. Bez obzira na mlade godine, devojka već ima iskustvo rada u finansijskom sektoru. Natalija nije prva ruska građanka koja osvaja svet kao stručnjak u sferi koja ni malo nije medijska. 2002. godine za mis Univerzum bila je proglašena major ruske milicije Oksana Fjodorova. Sada je ona, istina, ostavila službu u organima reda radi karijere manekente i televizijske voditeljke. Teško je spojiti beskrajne revije i snimanja, dobrotvornu delatnost i rad u ministarstvu, rekla je u intervjuu za Glas Rusije pobednica konkursa Lepotica Rusije Natalija Pereverzeva.

U struci za sada neću raditi. Vršiću dužnosti mis. Ako bude predloga za TV ili filmsku industriju, oprobaću se u tim oblastima takođe. Obaveze mis su vrlo različite. To su i razne dobrotvorne akcije, i revije, i prezentacije, To je i priprema za glavni svetski konkurs Mis sveta.

Ruske devojke su najlepše u svetu. To nije stereotip, to je naučno dokazana činjenica, podseća direktor Agencije foto-modela Slave Zajceva Jekaterina Pantelejeva.

Imamo veliku zemlju, mnogo stanovnika. Naravno, lepih devojaka prosto po statistici ima više. Naše devojke su vrlo vitalne i naučene da se bore sa teškoćama. To je pozitivno i utiče i na spoljašnjost, na borbeni karakter, koji je važan za pobedu na konkursu. I genetika je dobra. Odavno je dokazano da čistokrvnih Rusa kao takvih danas skoro nema. Čitava današnja lepota rezultat je mešavine raznih naroda, počev od doba tatarsko-mongolskog ropstva. Mešana krv daje lepo potomstvo. Zato naše devojke sasvim zaslužno zauzimaju prva mesta na međunarodnim konkursima.

Ove godine na konkursu Mis Zemlja, čije finale će biti održano 3. decembra u Manili, Rusiju će predstavljati Aljona Kuznjecova. Dvojka je pre godinu dana dobila titulu Prva pratinja mis Rusije, sada će imati priliku da se bori za zvanje najekologičnije lepotice sa 95 suparnica iz čitavog sveta, a tokom godine predstoji ne samo vođenje dobrotvornih kampanja, već i spasavanje prirode svojom lepotom, učešće u raznim „zelenim" akcijama.

Pogledajte više fotografija.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti
Pogledaj vesti o: Playboy,   Moskva,   Miss sveta

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.