Izvor: Press, 09.Sep.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: Ivana Španović u izdanju u kakvom je do sada niste videli!

Ona je nedavno sve nas obradovala srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu, ali tu nije stala, već je ubrzo nastavila sa takmičenjima. Ivana je očigledno neumorna, jer joj u pauzama treninga i raznoraznih nadmetanja nije mrsko da preuzme i nešto drugačije zadatke na sebe.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) Ovo je Plejboj zečica sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojom je Baloteli prevario prelepu Fani!
(FOTO) Ovo je mama Ane Ivanović! Liče li?
(FOTO) OTELA MU SLAVU NA PRES KONFERENCIJI: Ovo je zanosna devojka Flojda Mejvedera!
   
Naime, ona se sinoć obrela i ulozi manekenke na reviji brenda "Pal Zileri", prošetavši pistom u muškom odelu. Ali čak i tako, Španovićeva je neverovatno seksi, zar ne?
Fotografije sa revije podelila je i na društvenim mrežama "Fejsbuk" i "Instagram", a kao po običaju brojne pohvale i komplimenti nisu izostali.
- Velika čast mi je pripala sinoć noseći odelo Pal Zileri - napisala je lepa atletičarka.

Ivana je pre revije podelila trenutak i pripreme, a na toj fotografiji u prvom planu je njeno lepo lice i savršen mejkap.
- Večeras u nekoj novoj ulozi - najavila je ona svoju transformaciju u manekenku.


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.