UMRO U PAKLENIM MUKAMA JER JE POPIO PIVO: Nije mu bilo spasa kada su usta, grlo i stomak počeli da mu sagorevaju zbog SAMO JEDNE GREŠKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 14:34

UMRO U PAKLENIM MUKAMA JER JE POPIO PIVO: Nije mu bilo spasa kada su usta, grlo i stomak počeli da mu sagorevaju zbog SAMO JEDNE GREŠKE

Veruje se da je umro od hemikalija za čišćenje koje su se našle u pivu.

Tridesetjednogodišnji Konor Sebastijan nije ni slutio da će mu pivo u lokalnom baru u Severnoj Karolini doći glave. Nedugo nakon što je popio prvo piće počeo je da povraća i nije mogao da se zaustavi. 

I njegovi prijatelji koji su popili istu marku piva su počeli nezaustavljivo da povraćaju.

Barmen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odmah pozvao Hitnu pomoć i rekao im da kako izgleda da je piće počelo da im nagriza sluzokožu usta i grla.

Konora, zajedno sa drugom dvojicom gostiju, odmah su odvezili u bolnicu gde je, na koncu, preminuo.

Po svemu sudeći iza svega stoji kompanija koja se bavi čišćenjem cevi i burića sa pivom. Iako su iz ove kompanije saopštili da su pokrenuli sopstvenu istragu i da neće davati izjave za medije, čini se da je neko od njihovog osoblja ostavio sredstvo za čišćenje u nekom buretu.

Iako još uvek nije izvesno koje sredstvo za čišćenje je u pitanju izvesno je da ova sredstva sadrže hemikalije koje mogu izgoreti usta, grlo i creva i, na kraju, mogu biti fatalne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.