Štedljivi budžet udara građane po džepu u 2009.

Izvor: 24sata, 08.Dec.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štedljivi budžet udara građane po džepu u 2009.

Predlogom budžeta koji je Vlada utvrdila u subotu, a koji bi trebalo u Skupštini da bude usvojen najkasnije krajem sedmice, predviđeno je da se povećaju akcize na gorivo, kafu, pivo i cigarete, što će dovesti do poskupljenja ovih artikala. Ekonomisti su složni u oceni da budžet nije preterano restriktivan, kako su u Vladi najavljivali.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Od iduće godine skuplje cigarete, pivo i kafa

Izvor: Poslovni magazin, 07.Dec.2008, 22:37

Vlada Srbije u subotu je usvojila predloge izmena zakona kojima se predviđa povećanje akciza na naftne derivate, cigarete, pivo i kafu, što će prouzrokovati poskupljenje te robe.Povećanje akciza je planirano od iduće godine, ako predložene zakonske izmene, zajedno sa predlogom budžeta za 2009....

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.