Sakupili pare za ekskurziju čisteći svoj grad

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2012, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakupili pare za ekskurziju čisteći svoj grad

Učenici trećeg razreda Gimnazije "Pivo Karamatijević" iz Nove Varoši otputovali su na matursku eksurziju po evropskim garovima, a novac za nju prikupili su tako što su čistili svoj grad.

Zahvaljujući Direkciji za izgradnju i "Rezervatu Uvac" obezbeđena su sredstva koja su značajno snizila pojedinačnu cenu za ekskurziju, rekao je Bojan Lešović iz Kancelarije za mlade u Novoj Varoši.

Maturanti će šest dana provesti obilazeći gradove Češke, Mađarske i Austrije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novac za ekskurziju zaradili čisteći grad

Izvor: Blic, 23.Maj.2012

Učenici trećeg razreda Gimnazije "Pivo Karamatijević" iz Nove Varoši otputovali su na matursku eksurziju po evropskim gradovima, a novac za nju prikupili su tako što su čistili svoj grad. ..Zahvaljujući Direkciji za izgradnju i "Rezervatu Uvac" obezbeđena su sredstva koja su značajno snizila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.