ŠTA JE JOKIĆ RADIO TOKOM LETA U SRBIJI? Rekao mi je da je pio šest piva dnevno

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 13:31

ŠTA JE JOKIĆ RADIO TOKOM LETA U SRBIJI? "Rekao mi je da je pio šest piva dnevno"

Baš se opuštao.

Košarkaši Denvera Majkl Porter Džunior i Aron Gordon govorili su o svom saigraču Nikoli Jokiću.

Gordon se dotakao radne etike Jokića.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - rekao je Gordon.

Porter je otkrio šta je Somborac radio tokom pauze u Srbiji.

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šza sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja - dodao je Porter.

 Jokić u proseku ove sezone beleži 28.8 poena, 13.4 skoka i 8.9 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.