Roštilj i pivo umesto protesta

Izvor: Press, 02.Maj.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roštilj i pivo umesto protesta

Na izletištima širom Srbije 1. maj proslavilo više od pola miliona ljudi, jedini radnički protest organizovan u Kruševcu sa samo 200 učesnika
Praznik rada proteklog vikenda proslavilo je na izletištima širom Srbije više od pola miliona ljudi uz roštilj, pečenje, hladno pivo i domaću rakiju! Iz Turističke organizacije Srbije poručuju da su se građani okupili u daleko većem broju nego prethodnih godina, a glavni „krivac" je, kažu, bilo lepo vreme.
Istovremeno, srpski radnici...
Pogledaj vesti o: Hladno pivo,   Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pečenje i tuče obeležili praznik

Izvor: Danas, 03.Maj.2010, 19:58

Prvi maj u Srbiji obeležio je slab odziv radnika na sindikalnim protestima, pa ih je u Beogradu, Kruševcu i Kragujevcu bilo ukupno hiljadu. Građani su zato iskoristili lepo vreme da posete izletišta, gde je zabeležen povećan broj intervencija hitne pomoći, zbog tuča i konzumiranja alkohola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.