POPILA 6 PIVA I UPI*ALA SE ZA STOLOM: Marija isprozivala Maju, ona joj BRUTALNO uzvratila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPILA 6 PIVA I UPI*ALA SE ZA STOLOM: Marija isprozivala Maju, ona joj BRUTALNO uzvratila! (VIDEO)

Ne smiruju se...

Voditelj Milan Milošević je pročitao i sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", koje je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću, a ono je glasilo: "Da li je izbor za omiljenu isključivo zbog Mine s obzirom na to da si Jeleni priznao da Mina nema zbog čega da histeriše jer zna vašu relaciju".

- Ja sam mnogo stvari rekao, mnogo porekao, Mina zna moju i njenu relaciju, Jelena zna moju relaciju sa njom, svaka devojka ovde zna naše odnose, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nijedan nije raščišćen. Kad sam shvatio da je čast, ugled, dostojanstvo ostalo iza onog momenta kad sebi dozvoliš da se raspravljaš sa ovakvima - rekao je Tomović.

Sledeće pitanje bilo je upućeno Nini Babić: "Zašto savetuješ Mateju da brani Maju od Tare, zašto bi on branio devojku koju tek upoznaje, bolje gledaj svoju vezu pošto ti i ova treća propade u "Zadruzi".

- Moguće, verovatno sam bila u Zadruzi 1 i 2... Rekla sam to jer je očigledno napadaju bez razloga. Oni se sve zezaju i šale - rekla je Nina.

- Nema mene ovde šta neko da brani od nekoga, ja sama znam da se branim. Mateja i ja smo ovu temu već komentarisali, između nas ne postoji ništa, mi smo se šalili, rekla sam mu da me gleda zaljubljeno, bilo mi je interesantno da se šalimo tako. Tara zna da sam joj svaki put rekla da između nas ne postoji ništa - navela je Maja.

- Ali je glupo ako ti ja kažem da mi nešto smeta da ti to nastaviš da radiš - rekla je Tara.

- Meni ova tema nije inspirativna - zaključila je Maja.

- Neće te niko, precenila si sebe, Majo. Obrukala si se skroz - rekla je Marija Kulić, dok joj je Maja odbrusila da ju je neko i slušao u prošlom rijalitiju jer je bila objektivna, a da sada, nakon 5-6 piva za crnim stolom, gde se i upiškila pred 45 zadrugara, niko neće.

- Neko je lupetao gluposti da smo se Maja i ja poljubili, tu nema ničega, gotivimo se prijateljski - zaključio je Mateja.

Evo kako je to izgledalo i šta su još pričali:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOLA REŠIO DA SE BACI U PROMET: Ja ako se naložim, mogu da smuvam bilo koju! Miljana ZANEMELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Zavodnik, nema šta!..Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je bilo za Milicu Kemez: "Milice, budi iskrena, šta ti je došlo da uradiš Nataši kad si videla da sedi kod Kendija u krilu, izgledala si kao da ćeš joj svu nadogradnju ručno odstraniti"...- Ništa, nisam imala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO JE DOGOVOR, NEMA REAKCIJE NA AKCIJU! Mića osuo paljbu po Ermini i Banetu, Pašovićeva priznala koliko je NOVCA uložila u Lunu i Gagija!

Izvor: Press, 15.Nov.2019

Jedno od pitanja u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Banetu Čolaku. . Foto:pink. Sinoć si Matoroj pričao da si u prvih 15 dana veze,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.