POMIRENJE NA VIDIKU?! Zola mislio da će mu Miljana prići, a onda se UKLJUČILA I MARIJA i rekla nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRENJE NA VIDIKU?! Zola mislio da će mu Miljana prići, a onda se UKLJUČILA I MARIJA i rekla nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Jedno od pitanja u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli.
– Zašto niste prišli jedno drugom noćas? – glasilo je pitanje.
– Nema potrebe da prilazim, ja sam rekla za stolom. Ja mogu da popijem kafu sa njim, ne bih mu prva prilazila, uvek možemo da popijemo kafu kada bude želeo. Možemo da porazgovaramo – rekla je Miljana.
– Iskreno, mislio sam da će mi prići, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nije – priznao je Zola.
– Večeras će – dobacila je Marija Kulić.



The post POMIRENJE NA VIDIKU?! Zola mislio da će mu Miljana prići, a onda se UKLJUČILA I MARIJA i rekla nešto NEVEROVATNO! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

POPILA 6 PIVA I UPI*ALA SE ZA STOLOM: Marija isprozivala Maju, ona joj BRUTALNO uzvratila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Ne smiruju se....Voditelj Milan Milošević je pročitao i sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", koje je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću, a ono je glasilo: "Da li je izbor za omiljenu isključivo zbog Mine s obzirom na to da si Jeleni priznao da Mina nema zbog čega da histeriše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.