ZOLA REŠIO DA SE BACI U PROMET: Ja ako se naložim, mogu da smuvam bilo koju! Miljana ZANEMELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA REŠIO DA SE BACI U PROMET: Ja ako se naložim, mogu da smuvam bilo koju! Miljana ZANEMELA! (VIDEO)

Zavodnik, nema šta!

Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je bilo za Milicu Kemez: "Milice, budi iskrena, šta ti je došlo da uradiš Nataši kad si videla da sedi kod Kendija u krilu, izgledala si kao da ćeš joj svu nadogradnju ručno odstraniti".

- Ništa, nisam imala nikakav osećaj. Možda sam iz fore nešto prebacila, ali još uvek nisam sposobna za takve stvari, ali ako budem, videćemo. Čak sam i zaboravila na to - rekla je Milica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nije joj bilo svejedno, zato sam se odmakao od Nataše, jer se ona naljutila - naveo je Kendi.

Milan je pročitao i sledeće pitanje koje su gledaoci postavili Lazaru Čoliću Zoli: "Da li stvarno misliš da bi ti mogao da smuvaš Natašu, ne loži se više".

- Ne mislim da postoji ijedna devojka koja ne može da se smuva, samo treba biti uporan. Nisam preterano razmišljao o tome. Ne ložim se, ja kad se naložim, onda to sebi i ostvarim. Ako krenem, ne da mislim, nego sam ubeđen da mogu, ne samo Natašu nego bilo koju. Nisam pričao o vezi, rekao sam da je devojka simpatična, fina, kulturna, da mi prija i to je to. Sinoć sam imao priliku da je izmasiram, nisam mogao, doneo sam joj kafu i ona je meni - rekao je Zola, a njegova bivša devojka Miljana Kulić sve je samo nemo posmatrala.

- On je meni rekao: "Kulićke su rekle da je Nataša najlepša, e najlepšu ima da smuvam"! To je on rekao - naveo je Tomović.

Mene je Ivan masirao sinoć - rekla je Nataša.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PAZI SE MILJANE!" Lepi Mića UPOZORIO zadrugarku: Ona ZANEMELA - Evo ŠTA joj je SVE rekao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Samo interes je zanima!..Zadrugarka Milica Kemez je imala susret sa sestrom Mirelom u Rajskom vrtu povodom njenog rođendana...U toku razgovora, Mirela joj je rekla da poštuje Miću kog treba da gleda kao oca. Odmah po razgovoru, Kemezova se obratila Mići te mu je rekla sve što je imala. U jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.