Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 18:48

Micić opet na visokom nivou, Efes poveo protiv Gacijantepa

Pivari vode s 1:0 u četvrtfinalnoj seriji

Ako se Fenerbahče juče namučio, onda možemo da kažemo da je Anadolu Efes više nego lako dobio prvi meč svog četvrtfinalnog obračuna u turskom šampionatu. Učesnici Fajnal fora Evrolige sastali su se sa Gacijantepom i oduvali ovog protivnika sa 96:73.

Vasilije Micić ove sezone pruža zaista vrhunske partije, igra na visokom nivou, pa je i u plej-ofu turske lige nastavio da čini sjajne stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po tim Ergina Atamana.

Vukao je Pivare u prvom meču protiv Gacijantepa sa 19 poena, četiri asistencije i tri skoka.

Pored Vase, odlično se pokazao i Adrijan Moerman sa 20 datih poena i sedam skokova, dok je Brajan Danston dodao 11 poena i pet skokova.

Kod Gacijantepa je ubedljivo najviše pokazao Žaite sa 26 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Suštinski je Gacijantep uspevao da se održi u meču samo u prvoj četvrtini, a posle toga je usledila kanonada Efesa, već na poluvremenu je bilo 15 razlike i Gacijantep više nije imao šta da traži.

Realno nije bilo za očekivati da u Istanbulu izdrži Gacijantep protiv tima kome ni Real nije mogao ništa, pa je na kraju meča Ataman mogao da promeni rotaciju i pruži šansu igračima koji dobijaju manju minutažu tokom sezone.

TURSKA - KOŠARKA (plej-of)

Četvrtak

Karšijaka - Turk Telekom 82:79 /1:0 u seriji/

/Morgan 24 - Vilčer 30/

Fenerbahče - Darušafaka 103:91 (85:85) /1:0 u seriji/

/De Kolo 31 - Gili 22/

Petak

Anadolu Efes - Gacijantep 96:73 /1:0 u seriji/

/Moerman 20 - Žaite 26/

19.15: Tofaš - Bešiktaš

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pivo,   Turska,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.