Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 00:30

Belgija uništila pošiljku američkog piva zato što je NEPRAVILNO označena kao šampanjac (FOTO)

Belgija je uništila pošiljku američkog piva uz obrazloženje da je nepravilno označena kao šampanjac. Slogan proizvođača je bio da je to šampanjac od piva, a belgijska carina je ove sedmice uništila 2.352 limenke piva "Miler haj lajf", uz obrazloženje da su nepravilno označene kao šampanjac, objavio je danas CNN.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tovar piva Miller High Life stradao zbog reči šampanjac u sloganu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Apr.2023

Belgijska carina je ranije ove nedelje uništila 2.352 limenke piva „Miller High Life“, uz obrazloženje da su nepravilno označene kao šampanjac...Ovaj potez usledio je nakon što se trgovačko udruženje industrije šampanjca požalilo da termin treba da se koristi samo na bocama penušavog vina,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.