Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILI SU ME PESNICOM U GLAVU, PALA SAM I ZADOBILA POTRES MOZGA: Četiri manijaka pokušala da siluju Pinkovu zvezdu

Tverkerka Zorica Antić primetila je da je prate, a kad su je opkolili ispred zgrade, hteli su da je uvuku u auto. Pobegi su pošto je pala od udarca… Zorica Antić, poznatija kao Low Z, koju su gledaoci upoznali kada je tverkovala u formatima “Ja imam talenat” i “Pinkove zvezde All Talents”, oglasila se na The post UDARILI SU ME PESNICOM U GLAVU, PALA SAM I ZADOBILA POTRES MOZGA: Četiri manijaka pokušala da siluju Pinkovu zvezdu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Drama vezana za policiju ispred zgrade Sanje Stanković: Zadrugarka se konačno oglasila!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2019, 00:25

U toku današnjeg dana je kao bomba odjeknula ispovest komšija Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Podsetimo, oni su se žalili na ponašanje nekadašnjih zadrugarki. – Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.