Rad ne sme da trpi: Kemiš na snimanju Pinkovih zvezda proslavio rođendan (foto)

Izvor: Svet, 21.Okt.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad ne sme da trpi: Kemiš na snimanju Pinkovih zvezda proslavio rođendan (foto)

Zbog poslovnih obaveza supruge Zorice Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš je 58. rođendan proslavio na snimanju nove epizode Pinkovih zvezda.
Iako je atmosfera bila radna, iznenađenje je stiglo u vidu torte i pića, a ekipa koja je te večeri radila pridružila se porodici uroze apartmanu u Šimanovcima i proslavila Kemišov rođendan.


Фотографија корисника ZoricaBrunclik❤️SerbianSinger >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (@zb_fanpage) дана 19. Окт 2016. у 1:09 PDT




Фотографија корисника ZoricaBrunclik❤️SerbianSinger (@zb_fanpage) дана 20. Окт 2016. у 5:11 PDT




Фотографија корисника ZoricaBrunclik❤️SerbianSinger (@zb_fanpage) дана 20. Окт 2016. у 12:17 PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rad ne sme da trpi: Kemiš na snimanju Pinkovih zvezda proslavio rođendan (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016

Zbog poslovnih obaveza supruge Zorice Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš je 58. rođendan proslavio na snimanju nove epizode Pinkovih zvezda...Iako je atmosfera bila radna, iznenađenje je stiglo u vidu torte i pića, a ekipa koja je te večeri radila pridružila se porodici uroze apartmanu u Šimanovcima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.