Pinkove zvezdice superfinale: Trajče Georgiev u superfinalu emotivnim nastupom rastužio i zadivio žiri! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice superfinale: Trajče Georgiev u superfinalu emotivnim nastupom rastužio i zadivio žiri! VIDEO

Trajče Georgiev jedan od mezimaca petočlanog žirija Pinkove zvezde, te ni ove večeri u superfinalu Pinkovih zvezdica, nisu štedeli reči hvale, kada je u pitanju makednonski takmičar.

Iako važi za jednog od stidljivijih takmičara, Trajče je jedan od najomiljenijih kandidata takmičenja Pinkove zvezdice, koji svojim vokalom izaziva posebne emocije. Izvodeći numeru "I Who Have Noting", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << raspapmetio je sve svojom neverovatnom interpretacijom i dobio pregršt pozitivnih komentara žirija.

"To što ti prenosiš svojim glasom je zaista moćno", rekaoje Milan. "Ova interpretacija miluje dušu i hvala ti što si u ovom takmičenju", dodala je Jelena.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njegov jecaj u glasu izaziva najdublje emocije! David u superfinalu Pinkovih zvezdica doveo sve do suza! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015

Pretalentovani David Radosavljević i u večerašnjoj polufinalnoj emisiji takmičenja Pinkove zvezdice, uspeo je da probudi neverovatne emocije kod publike i žirija...Sjajnim scenskim nastupom u kome su mu pomogle igračice plesnog studija Dance factory, doprineo je da David u Pinkovim zvezdicama izazove...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.